We maken niet alleen een website samen, we onderhouden deze ook samen. Zo heb je nooit zorgen.

Het complete pakket

Wij willen meer dan een website afleveren, ook achteraf kan u op ons rekenen.

Wilt u alleen een website, prima. Wilt u dat wij de hosting verzorgen en hem up-to-date houden op technisch én inhoudelijk vlak? Ook dat bieden wij aan!

Een website die bij u past

Geen bandwerk, maar een site die aan jouw noden is aangepast voor een optimaal resultaat.

Elk bedrijf heeft andere noden, dus elke website zal anders zijn. Wij werken samen met u tot we 100% tevreden zijn

Competitieve prijzen

Uw eigen website hoeft niet veel te kosten. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Competitieve prijzen zijn een belangrijk onderdeel van onze strategie, zowel het design als achteraf wat hosting en management betreft.

De klant centraal

Een hechte samenwerking is de beste garantie op volledig ingeloste verwachtingen.

Klantgerichtheid is het belangrijkste aspect. We werken nauw samen zodat de website perfect naar uw wensen is. Elke mail beantwoord binnen de 24u is een garantie!

Bij Aninchi geloven we dat in de 21ste eeuw elke zaak een vorm van online aanwezigheid nodig heeft. Deze online aanwezigheid moet passen bij de zaak of het bedrijf en de bedrijfsgeest uitstralen. Of het nu gaat om de ultieme klantentevredenheid, de laagste prijs of de beste kwaliteit, de online aanwezigheid moet dit weerspiegelen naar de bezoeker toe.

U bezorgt ons uw wensen en inspiratie en wij gaan aan de slag. U brengt zoveel in als u wil

De noden van een bedrijf of zaak kunnen dan ook ver uiteenlopen. Een lokale eenmanszaak heeft vaak genoeg aan een simpele website die de bezoeker heel snel en boven al duidelijk de relevante info geeft. Denk maar aan openingsuren, hoe de zaak te bereiken is, eventuele gangbare promoties, wat het aanbod is enzovoort. Dit alles in een aantrekkelijk kader die het gevoel van de zaak oproept. Een antiekwinkel en design zaak vereisen immers een andere aanpak, slechts één van beide zal baat hebben bij een strakke en moderne aanblik.

Sommige zaken hebben echter nood aan meer. Denk maar aan een fotograaf die graag een uitgebreid portfolio op zijn website plaatst of een traiteur die een mogelijkheid tot online bestellen wilt. Ook hiervoor heeft Aninchi het juiste antwoord en werken wij graag samen om de perfecte website voor u creëren. Doe gerust wat inspiratie op bij onze productpagina.

Foto van nieuwe website toont dat wij uw nieuwe website maken

Wij maken dé website die bij U past

Vraag nu je offerte aan!

Gratis en vrijblijvende info & offerte