Aninchi België is een jong en dynamisch bedrijf dat elke zaak een online aanwezigheid wilt geven. Die online aanwezigheid is immers onmisbaar in het digitale tijdperk van vandaag. De roots van Aninchi België ligt in Spanje, en we werken met dezelfde centrale waarden die in Spanje voor ons succes hebben gezorgd: toegankelijkheid, een persoonlijke aanpak en klantgerichtheid.

Image of our web designer and sales manager

Sander

Web Designer - Sales

Hallo!

Op mijn 17e leerde is websites maken en op mijn 21ste begon ik Aninchi als student-ondernemer. Vandaag zet ik deze zaak verder in bijberoep onder dezelfde waarden: toegankelijkheid, een persoonlijke aanpak en klantgerichtheid. Laten we samen jouw zaak klaar maken voor de toekomst en een optimale online aanwezigheid creëren.

Contacteer me gerust 🙂

Logo van Durf Ondernemen van universiteit Gent
Logo van de universiteit Gent

Aninchi is nu ook erkend door Ugent als student ondernemer, en we zijn aangesloten bij DO!. DO! is het ondersteuningsprogramma van Ugent om student ondernemers te doen groeien en bloeien. Meer info over DO! vind je hier: durfondernemen.be

Onze waarden

Toegankelijkheid

Sinds het internet en de digitalisering van ons leven verandert de wereld steeds sneller. Zeker het commerciële landschap werd dooreen geschud door de opkomst van het internet, de e-commerce en zijn giganten als Amazon en Bol.com. Lokale zaken en KMO’s kunnen niet achterwege blijven, naast onderscheiding moet er ook voor een stuk meegegaan worden in dit verhaal wilt men overleven. Een digitale aanwezigheid is dan ook noodzakelijk.

We zagen echter dat de aangeboden digitale diensten vaak verdronken tussen allerlei technische termen, een gebrek aan begrijpbaarheid en nauwelijks tot geen ondersteuning. Daarom Aninchi, wij willen deze kansen aanbieden aan iedereen. Iedereen zou immers moeten kunnen meegenieten van de voordelen van het internet. Bij Aninchi leggen we u graag uit wat we u kunnen aanbieden, wat we voor u doen en hoe we het aanpakken. Transparantie in zaken doen is onze nummer één!

Een persoonlijke aanpak

Geen bedrijf is hetzelfde. Een schoonheidssalon zal een ander soort website nodig hebben dan een tuinbouw bedrijf. Elke zaak zijn aanpak, een website op maat die zowel aansluit bij uw markt als bij de geest van uw bedrijf. Een website die positief op uw bedrijf afstraalt is het doel en met minder zijn we niet tevreden.

Klantgerichtheid

Een bedrijf staat of valt met zijn klanten. Bij Aninchi willen we dan ook een complete klantentevredenheid behalen door heel trouw te blijven aan onze vorige twee waarden, toegankelijkheid en een persoonlijke aanpak. We staan altijd open voor klantensuggesties, en indien u niet tevreden bent met het resultaat passen wij het resultaat aan. Alles is mogelijk, en geen enkele grote verwezenlijking is ooit gebouwd op excuses.

Oorsprong Aninchi

Onze Spaanse roots

Aninchi is overgewaaid uit Spanje. Daar is het bedrijf ondertussen uitgegroeid tot een ware digitale service provider, die naast websites bouwen en SEO optimalisatie ook virtuele tours, digitale marketing en fotografie aanbied. Voor de meer uitdagende problemen of niche gevallen kunnen we altijd rekenen op de technische know-how en opgebouwde ervaring van onze Spaanse collega’s, wat u als klant nog meer garantie op tevredenheid biedt!

Vraag nu je offerte aan!

Gratis en vrijblijvende offerte