Welk type website past bij uw zaak?

Bij Aninchi werken we steeds op maat van uw bedrijf en uw noden. Toch willen we een illustratie geven van welke klasses websites en producten we aanbieden. Aarzel zeker niet om hierover meer informatie te vragen, of om een mengvorm van enkele klassieke oplossingen voor te stellen. Als zaakvoerder kent u uw bedrijf altijd het best!

Voorbeeld van een onepage design die we kunnen maken voor de types voorbeelden websites

ONE PAGE

Een One Page design is de simpelste vorm van een website. Het is één grote, lange pagina met daarop alle informatie beschikbaar. Dit houdt onder meer in openingsuren, locatie (met Google Maps kaartje), contactgegevens, de promoties van het moment, specialiteiten enz. Dit garandeert een online aanwezigheid voor zelfs de kleinste handelszaken. De One Page kent een groot succes dankzij zijn eenvoud. Toekomstige klanten zijn vaak op zoek naar basis informatie en niks stelt deze sneller tot beschikking dan een One Page design.

Gallerij

Een Gallerij heeft als voornaamste doel om je creaties aan de wereld te laten zien. Dit is vanzelfsprekend zeer populair bij fotografen en andere artistieke beroepen, maar daar stopt het zeker niet. Denken we verder komen we al snel tot enkele creatieve toepassingen, waarom geen restaurantmenu in de vorm van een gallerij? Wie weet zien jouw gerechten er zo onweerstaanbaar uit dat dit de enige website vorm is die ze recht toe doet. De mogelijkheden zijn eindeloos, we gaan graag met jou aan de slag.

Voorbeeld van een gallerij website voor de pagina met typevoorbeelden websites die we kunnen maken
Voorbeeld van een landing page of landing pagina die we kunnen maken als typevoorbeeld van een website

Landing page

Een Landing Page is de pagina waar bezoekers terecht komen als ze op een link, bv uit een artikel of advertentie, klikken. Deze pagina heeft dus slechts één doel: de bezoeker overtuigen om verder op de website te surfen en het product te kopen/een offerte aan te vragen/zich te abonneren op… naar gelang wat het doel van de website is. Hier kruipt heel veel expertise en een uitgebreide test fase in. Elk product en doel is immers uniek, en een one-size-fits-all aanpak slaagt hier dan ook niet. Bij Aninchi bent u in goede handen om een overtuigende Landing Page van wereldformaat te creëren!

Volwaardige en gecompliceerde sites

Ben je op zoek naar een volwaardige site voor een gecompliceerd product? Is je bedrijf de One Page ontgroeit, of pak je het gewoon graag zeer grondig en professioneel aan? Dan is een volwaardige website iets voor jou. Een menu, drop-down menu’s, grafieken, galerijen, een Landing Page, contactformulier, misschien zelfs een webshop. Alles kan en de enige grens is jouw creativiteit. Dit is het soort websites dat SEO gewijs ook het best presteert en je dus de beste garantie op een hoge prominente plaats in de zoekresultaten geeft.

Voorbeeld van een complexe website voor de typevoorbeelden websites die we kunnen maken
foto illustratief voor de SEO als voorbeeld voor waar onze sites aan voldoen

SEO optimalisatie

Hebt u al een website, maar bent u niet tevreden? Slaagt de site er niet in om voldoende nieuwe klanten aan te trekken? Er is een reële kans dat het probleem ligt bij de SEO optimalisatie van uw site. Het overgrote deel van de interesse gaat namelijk naar de eerste drie zoekresultaten. Wij kunnen er voor zorgen dat uw website beter presteert door hem beter begrijpbaar te maken voor zoekmachines als Google, wat resulteert in een prominentere plaats tussen de zoekresultaten.

Aanbod onder voorwaarden, naar gelang uw huidige website.

Vraag nu je offerte aan!

Gratis en vrijblijvende offerte