Bij Aninchi geloven we dat in de 21ste eeuw elke zaak een vorm van online aanwezigheid nodig heeft. Deze online aanwezigheid moet passen bij de zaak of het bedrijf en de bedrijfsgeest uitstralen. Of het nu gaat om de ultieme klantentevredenheid, de laagste prijs of de beste kwaliteit, de online aanwezigheid moet dit weerspiegelen naar de bezoeker toe.

Wij gaan aan de slag met uw inspiratie, tot u tevreden bent

Waarom een website niet mag ontbreken

Als zaakvoerder kan u er bijna niet meer omheen, uw zaak moet online aanwezig zijn. Consumenten vertrouwen meer en meer op zoekmachines als Google om hen van een handelszaak te voorzien, en zo wordt uw instroom aan klanten afhankelijk van het internet. Op de grafiek hier naast kan u het met uw eigen ogen zien, maar liefst 59% van de bevolking gebruikt Google minstens 1x per maand om een lokale zaak te vinden. Om te garanderen dat u tussen de zoekresultaten opduikt, en bij voorkeur in de top 3 resultaten, hebt u een website nodig. Elke website van Aninchi wordt geoptimaliseerd naar de hedendaagse normen van zoekmachines, zodat deze probleemloos opgenomen wordt in hun database. Dit garandeert een prominente plaats tussen de zoekresultaten.

Hoe vaak zoeken mensen online naar een lokale zaak? (%)

  • Percentage %

Aantal kliks zoekresultaten Google (%)

  • Eerste zoekresultaat
  • Tweede zoekresultaat
  • Derde zoekresultaat
  • Overige resultaten

Websites gemaakt om te presteren

Het potentieel van een website wordt pas ten volle benut als hij een prominente plaats krijgt in de zoekresultaten. Zoals te zien in de grafiek hiernaast gaat maar liefst 75% van de interesse naar de eerste drie zoekresultaten. Het is dan ook belangrijk om de website een zo hoog mogelijke plaats in de zoekresultaten te bezorgen. In vaktaal noemt dit SEO optimization. Dit komt er op neer om de website zo te ontwerpen dat zoekmachines als Google hem zeer goed begrijpen. Een website die goed begrepen wordt door een zoekmachine zorgt er immers voor dat de gebruiker relevantere zoekresultaten krijgt, en dit zorgt voor een hogere plaats in de zoekresultaten.

Vraag nu je offerte aan!

Gratis en vrijblijvende info & offerte

Wij maken dé website die bij jou past